Close
Book On
Couples-resorts.co.uk
For the Best Price
  • Free
    Excursions
  • Free Golf
    + Scuba Diving
+
  • No Fault Cancellation
  • Roundtrip transfers
    from the airport
Privates Dinner

Ein Tisch für zwei

Verlieben Sie sich neu bei einem privaten Abendessen bei Kerzenschein an unserem wunderschönen Strand. Genießen Sie ein Drei-Gänge-Menü gepaart mit einem Wein der Couples-Eigenmarke. Reservieren Sie online, wenden Sie sich im Voraus an den Romance Concierge oder besuchen Sie den Guest Services Desk bei Ihrer Ankunft. Private Dinner werden täglich zwischen 19:00 Uhr und 20:30 Uhr angeboten, außer dienstags und freitags. Die Kosten erheben sich auf 250 US-Dollar pro Paar. Am Strand oder in einem unserer Pavillons möglich.

Hier wartet Ihr Kellner    

TROPICAL SUNSET

APPETIZER

PANKO COATED FISH CAKES

  • Roasted Corn and Peppers, Lime Yogurt, Pickled Cucumber

SALAD

CRUNCHY GARDEN GREENS

  • Tomatoes, Snipped Herbs, Pear, Crumbled Blue Cheese, Garlic Croutons, Roasted Onion Balsamic Dressing

ENTRÉE

OVEN‐BAKED CARIBBEAN LOBSTER TAIL AND GRILLED PROSCIUTTO WRAPPED CHICKEN SUPREME

  • Thyme Grilled Vegetables, Mashed Green Bananas, Tomato Beurre Blanc

DESSERT

MOUSSE AU CHOCOLAT

  • Rum-Macerated Fruits, Toasted Almond Brittle

LOVERS’ DELIGHT

APPETIZER

JERK SEARED BEEF CARPACCIO

  • Balsamic Roasted Beets, Shaved Parmesan, Horseradish Crème Fraiche

SOUP

CREAM OF SWEET POTATO AND PUMPKIN

  • Crispy Prosciutto, Scallion Cream, Garlic Croutons

ENTRÉE

LEMON ROSEMARY GRILLED SALMON FILLET

  • Mushroom Herb Risotto, Blistered Cherry Tomatoes & Asparagus, Herb Beurre Blanc

DESSERT

COCONUT CRÈME BRÛLÉE

  • Toasted Nut Biscotti

SECRET PARADISE

APPETIZER

TRIO OF SEAFOOD

  • Coconut Lobster Ceviche, Local Smoked Marlin, Smoked Salmon, Lime, Caper Mustard

SOUP

FIRE‐ROASTED TOMATO BISQUE

  • Celery Crème Fraiche

ENTRÉE

GRILLED BEEF TENDERLOIN

  • Caramelized Onions, Flash Seared Greens, Potatoes, Merlot Beef Glaze

DESSERT

OUR PASTRY CHEF’S SELECTION OF TONIGHT’S DESSERTS

VEGAN SPECIAL

APPETIZER

CARIBBEAN ANTIPASTI PLATE

  • Grilled Veggies, Olives, Artichokes, Stuffed Grape Leaves, Tomato Bruschetta

SOUP

ROASTED PUMPKIN & LEEKS

  • Toasted Seeds, Herb Oil

ENTRÉE

LENTIL & ZUCCHINI MOUSSAKA

  • Tropical Garden Salad

DESSERT

LEMON TAPIOCA PUDDING

  • Coconut, Cardamom