Close
Book On
Couples-resorts.co.uk
For the Best Price
  • Free
    Excursions
  • Free Golf
    + Scuba Diving
+
  • No Fault Cancellation
  • Roundtrip transfers
    from the airport
Privates Dinner

Ein Tisch für zwei, die Füße im Sand

Wenn Sie auf Zweisamkeit, Romantik und Privatsphäre setzen, ist ein Dinner unter dem Sternenhimmel mit fantastischen Gerichten und Ihrem eigenen Kellner die perfekte Gelegenheit. Ihr Drei-Gänge-Menü mit karibischen Köstlichkeiten begleitet von dem passenden Wein aus unserer exklusiven Couples Wein-Auswahl sorgt für einen unvergesslichen Abend. Die Musikbegleitung kommt von dem sanften Klang der Wellen am Strand.

Um Ihr romantisches privates Dinner zu reservieren, kontaktieren Sie unseren Romance Concierge vor ihrer Ankunft, besuchen Sie das Gästeservice-Center vor Ort oder buchen Sie online. Unsere privaten Dinner kosten 250 US-Dollar pro Paar. Als Kulisse haben Sie die Wahl zwischen Strand, Baumhaus oder dem Gartenpavillon. Das Essen wird zwischen 19:00 Uhr und 20:00 Uhr serviert .

Hier freut sich Ihr Kellner auf Sie   

ISLAND MENU

APPETIZER

Choice of one of the following:

THAI STYLE FISH CAKES

  • Roasted Corn and Peppers, Lime Yogurt, Pickled Cucumber

TRIO OF SEAFOOD

  • Coconut Shrimp Ceviche, Chardonnay Poached Lobster, Smoked Salmon, Limes, Caper Mustard

MUSHROOM AND SPINACH LASAGNE

  • Garlic Tomato Sauce

WARM SMOKED DUCK CONFIT

  • Sweet Potato Mash, Burnt Orange Glaze

SECOND COURSE

Choice of one of the following:

CRUNCHY GARDEN GREENS

  • Tomatoes, Snipped Herbs, Pear, Crumbled Blue Cheese, Garlic Croutons, Roasted Onion Balsamic Dressing

FIRE-ROASTED TOMATO BISQUE

  • Celery Crème Fraiche

LEMON GRASS AND ROASTED CORN CHOWDER

  • Grilled Chorizo

ENTRÉE

Choice of one of the following:

PECAN CRUSTED SALMON FILLET WITH GARLIC SHRIMP KEBAB

  • Thyme Grilled Vegetables, Mashed Green Bananas, Tomato Beurre Blanc

GRILLED BEEF TENDERLOIN

  • Red Onion Chutney, Flash Seared Greens, Potatoes, Merlot Beef Glaze

HAZELNUT CRUSTED LAMB RACK

  • With Rosemary Jus, Yam Ratatouille, Braised Greens

ACKEE RISOTTO

  • Pumpkin Kibbeh, Organic Pesto Grilled Tofu

DESSERT

Choice of one of the following:

MOUSSE AU CHOCOLAT

  • Rum-Macerated Fruits, Toasted Almond Brittle

CARAMELIZED BANANA CHEESECAKE

  • Brown Rum Anglaise, Black Pepper Filo Wafer

ORANGE BURNT CRÈME BRULEE

  • Hazelnut Biscotti, Candied Fruit Kebab

VEGAN MENU

APPETIZER

CARIBBEAN ANTIPASTI PLATE

  • Grilled Veggies, Olives, Artichokes, Stuffed Grape Leaves, Tomato Bruschetta

SOUP

ROASTED PUMPKIN & LEEKS

  • Toasted Seeds, Herb Oil

ENTRÉE

LENTIL & ZUCCHINI MOUSSAKA

  • Tropical Garden Salad

DESSERT

LEMON TAPIOCA PUDDING

  • Coconut, Cardamom